Krížom krážom Nitrianskym krajom

Sme Krajská organizácia cestovného ruchu
Nitriansky kraj
(KOCR) a naším hlavným cieľom je podporovať rozvoj cestovného ruchu v našom regióne, ktorý ponúka množstvo prírodných, historických a kultúrnych krás. Naša organizácia spolupracuje s miestnymi podnikmi, kultúrnymi inštitúciami a ďalšími organizáciami, aby sme vám, návštevníkom, priniesli nezabudnuteľné zážitky a objavovanie skrytých pokladov Nitrianskeho kraja.Ako partner podujatia Oktoberfest Run Nitra 2024 vás srdečne pozývame objaviť to najlepšie, čo Nitriansky kraj ponúka. Po behu si doprajte zaslúžený relax a spoznajte náš kraj, ktorý vás určite prekvapí svojou rozmanitosťou.

Relax a wellness

Po náročnom behu na Oktoberfest Run si doprajte oddych v Termálnom kúpalisku Podhájska – jedinečnom termálnom kúpalisku s vodou, ktorá vám pomôže načerpať nové sily. Ak preferujete pokojnejšiu regeneráciu, skúste Solnú jaskyňu Nitra, kde sa zhlboka nadýchnete a zrelaxujete v liečivej mikroklíme.

Krásy prírody

Pre milovníkov prírody ponúkame návštevu Arboréta Mlyňany, jedného z najväčších a najkrajších arborét na Slovensku, kde si môžete vychutnať prechádzku medzi vzácnymi rastlinami z celého sveta. Ak hľadáte niečo adrenalínovejšie, vyskúšajte Via Ferratu Zobor, ktorá vás dovedie na vrchol Pyramídy so skvelým výhľadom na mesto Nitra a okolie.

 

Gastronómia a oddych

Po dni plnom aktivity si doprajte chutnú večeru v Penzióne ARTin v Nitre. Užite si príjemnú atmosféru a miestne špeciality, ktoré vás určite oslovia svojou kvalitou a chuťou.Nitriansky kraj je plný skvelých miest, ktoré čakajú na objavenie – príďte ho spoznať s nami!